Zabava

Pred vrati je mega spektakel RADIA AKTUAL!!!

am
22. 1. 2015, 10.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Razprodane dvorane, edinstveni glasbeniki in izjemna publika. Vse to je del uspešne zgodbe Aktualovih koncertov, ki v Sloveniji postajajo tradicionalni.

M24

Najcenejše vstopnice bodo v prodaji od 26. januarja dalje.

Brez slabe vesti lahko zapišemo, da gre za edinstvene glasbene spektakle Radia Aktual. In edinstveno, predvsem pa nepozabno bo že 7. marca, na letošnjem Aktualovem dnevu žena, na katerem bodo poleg simpatičnih Učiteljic za prvovrstno glasbeno doživetje poskrbeli še tamburaška skupina Begini, Grupa Vigor, Kvatropirci, Klapa Rišpet in Jole.

Čeprav je koncert ob mednarodnem prazniku žena namenjen predvsem nežnejšemu spolu, bo zabava nepozabna izkušnja prav za vse, saj bo poskrbljeno za prijetno druženje in številna presenečenja. Pod imenom Učiteljice ustvarjajo tri simpatična dekleta iz Kutine, Ljubljane in Koprivnice. Matea, Ana in Silvia se lahko pohvalijo že s tremi velikimi hiti, ki so jih ustvarile z Jasminom Stavrosom (Nema natrag), Nedo Ukraden (Noći u Brazilu) in Severino (Generale).

Kliknite tudi na spletno stran RADIA AKTUAL! 

Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992, velja za eno najbolj priljubljenih skupin v zadnjem letu in nastopa z bogatim glasbenim repertoarjem. Ne nazadnje bosta tu še štiričlanska zasedba Kvatropirci, ki izvaja dalmatinske pesmi, ter izjemno popularna tamburaška skupina Begini, ki je že tradicionalno del Aktualovih dnevov žena. Za konec pa ne bo manjkal niti Jole, ki je znan po uspešnicah, kot so Duša od papira, Nosi mi se bijela boja, Otvori mi draga, Ptice putuju ter Kada žene tulumare.