Zabava

Kaj se dogaja z Vesno Janković?

M.J.
5. 12. 2014, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vsi, ki podrobneje spremljajo življenje Vesne Janković, so opazili, da se v zadnjem času z njo nekaj dogaja. Ves čas je v delovnem zagonu, v vlogi manekenke se skoraj vsak dan loteva novih delovnih podvigov, v zvezi z marketingom in investicijami se mudi na službenih poteh v tujini ali pa jo je opaziti, kako se v skrbno izbrani družbi zabava, do zadnje podrobnosti urejena po zadnji modi.

Maja Slavec/Facebook

Mar to pomeni, da je lagodnega življenja pod okriljem vplivne in premožne družine Janković konec in da mora zdaj sama poskrbeti za preživetje? Na naše neposredno vprašanje se lepotica le glasno nasmeji in koketno odvrne, da pač ni sama kriva, če je v zadnjem času tako iskana kot manekenka.

Njena pozitivna energija, odnos do življenja in zrela lepota ter popolna postava so vzrok, da njen telefon nenehno zvoni in da naročilom ni videti konca. Ponudbe skrbno izbira in strogo loči zrna od plev, še vedno pa je predvsem predana mama svojima sončkoma Julii in Vallu. Z družino Janković ima, kot pravi, odlične odnose; tudi z nekdanjim možem Juretom, ki je zdaj srečen z novo partnerico, sta prijatelja, ki drug drugemu v prihodnosti želita le najboljše.

Dokaz, kako dobro se Vesna razume z nekdanjima tastom in taščo, ki ji stoji ob strani tudi z varstvom otrok in skrbjo zanju, pa so dobili vsi, ki so konec tedna kosili v priljubljeni ljubljanski restavraciji pod Rožnikom, saj je bila Vesna del prisrčnega družinskega druženja, ki ga je gostil ljubljanski župan.

Kaj pa se pri njej trenutno dogaja v ljubezni? O tem svetlolaska vztrajno molči, dobro obveščeni viri pa vedo povedati, da sta se z mišičnjakom Sašem Radovičem pred časom res razšla.