Zabava

Danes bo v Hali Tivoli pravo »ludilo«

Alesh Maatko
4. 12. 2014, 21.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Radio Aktual, ki je v Sloveniji znan kot najboljši radio za pravo zabavo, bo rojstni dan letos znova praznoval s svojimi številnimi zvestimi poslušalci.

KMA

Na velikem odru ljubljanske Hale Tivoli bodo 5. decembra, od 20. ure dalje prepevali člani Klape Intrade, Tomislav Bralić, Werner, Dražen Zečić in ne nazadnje zapeljiva Ivana Kovač, hčerka legendarnega glasbenika Miša Kovača.Ivana Kovač je pred letom dni izdala svoj debitantski album Crno vino, crne oči, ki je kmalu po izidu postal najbolj prodajani album in ostal v samem vrhu še dolgo časa.

KMA

Da je postala nova ljubljenka občinstva, je bilo hitro jasno tudi po njenih gostovanjih v Zagrebu in Splitu, na koncertih legendarnega Miše Kovača, njenega očeta, ki ji izraža veliko podporo, ona pa je njegova največja oboževalka. Skladba Ludilo, ki je Ivanin najnovejši singel, je bila med poslušalce lansirana pred nekaj meseci, letos poleti, z njo pa je uspešno nastopila tudi na CMC festivalu.

KMA

»Skladba je nadaljevanje sodelovanja z Denisom Dumančićem (pevcem in avtorjem številnih uspešnic skupine Leteči odred), besedilo je tokrat spisal Nikola Bosilj (iz skupine Mejaši), Branimir Mihaljević pa je kot aranžer zaokrožil celotno zgodbo, in dobili smo veselo, plesno, pozitivno, brezskrbno pesem, ki jo je publika že ob prvem poslušanju zelo lepo sprejela, česar sem po uspehu svojega debitantskega izjemno vesela ... Pravzaprav si ne bi mogla zaželeti nič boljšega in lepšega,« nam iskreno zaupa pevka, ki si bo oder v ljubljanski dvorani Tivoli jutri delila z velikani slovenske in hrvaške zabavne glasbe, česar se zelo veseli, še posebno družbe Dražena Zečića, s katerim sta velika prijatelja. »Draženova podpora mi zares ogromno pomeni! Se mi zdi, da je Zeko, poleg mojega očeta, najbolj verjel vame. Izkazal mi je veliko podporo na vseh področjih in zares ga izredno spoštujem in cenim,« brez oklevanja priznava Ivana in nadaljuje: »Skladbo Crno vino, crne oči, ki je moja največja uspešnica, je pravzaprav napisal zase ... Nesebično mi jo je dal in mi ob tem dejal: Zase imam napisanih še veliko pesmi in imel jih bom tudi v prihodnje, ti pa potrebuješ veter v krila, da poletiš! In tega ne bom pozabila nikoli v življenju!«