Zabava

Strmina ubila dve muhi na en mah

am
3. 12. 2014, 21.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Priljubljena gorenjska skupina Strmina je v teh dneh znova pošteno pljunila v roke. Odločili so se namreč, da posnamejo kar dva nova videospota.

Arhiv Svet24

Za lokacijo snemanja so člani zasedbe izbrali idiličen dvorec na Visokem, pri snemanju pa jim je pomagala Ines Lampreht, ki je s svojo simpatičnostjo popestrila dogajanje v zgodbi. Gorenjci so snemanje obeh spotov zaupali ekipi TV Veseljak, vse skupaj pa je potekalo pod režisersko taktirko Uroša Raztresna.

Arhiv Svet24

Glasbeniki, ki prihajajo s škofjeloškega konca, so nam zaupali, da jim je bilo za pesem Mesečina naklonjeno tudi vreme, tako da so s končnim izdelkom več kot zadovoljni. Za snemanje druge zgodbe pa so izbrali domače okolje romantične koče Stari vrh. Tako je tudi melodija V naju sem verjela dobila še filmsko preobrazbo, ki jo boste v teh dneh videli na televizijskih zaslonih.

Naj ob tem spomnimo, da je šestčlanska zasedba Strmina, ki je znana po uspešnicah, kot so Nocoj bila bi s teboj, Obljubljal si nebo in raj ter Sončni otok, v letošnjem letu pripravila odličen program tako za koncerte, veselice in plese kot tudi za poroke, maturantske plese in razne druge gala prireditve. Kot so nam še zaupali člani, se odlično znajdejo tako med domačimi vižami kot tudi med zabavno glasbo, predvsem pa prisegajo na v živo odigrano glasbo, saj lahko le tako pokažejo, iz kakšnega testa so.