Zabava

Ema: Leonov objem mi je veliko pomenil

am
23. 10. 2014, 21.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Iz razvpitega šova se tokrat poslavlja Ema, ki ji, kot pravi, ni žal niti minute, ki jo je tam preživela. Nasprotno, še bi ostala. V spominu so jih še posebej ostali Leonovi objemi.

Planet TV

Emo je na koncu v dvoboju izdala moč, saj je izgubila v borbi proti Lari. Ob tem je udeleženka resničnostnega šova potočila nekaj solz. Je bila razočarana? »Razočarana sem, da sem izgubila, saj sem želela na posestvu še ostati. A imela sem močno konkurenco. Lara ima veliko možnosti za zmago med puncami. In ker sem izgubila ravno proti Lari, odhajam domov z večjim užitkom,« nam je zaupala Ema, ki je dodala, da je imela več razlogov za obstanek na posestvu: »Denarna nagrada je seveda med njimi. Ostati pa sem si želela tudi zaradi drugih na posestvu, ne nazadnje smo skupaj preživeli kar nekaj časa. Na določene se navežeš in jih tudi vzljubiš. Zato bi tam ostala še vsaj kakšen teden.«

In Ema se je navezala tudi na Leona, za katerega pravi, da je zanimiv in ima pozitivno energijo, kar ženske vsekakor pritegne. »No, vsaj mene je. Leon ima veliko pozitivnih značajskih potez. Ima pa tudi lastnost, ki je dokaj moteča, in sicer da je drugim in meni, predvsem kar zadeva najino zgodbo, prikazoval različne plati. A tako je deloval na posestvu. Zunaj je morda drugačen. Lahko zgodi, da mi zunaj šova niti ne bo več všeč,« dodaja udeleženka šova, ki ob tem še meni, da je simpatija obojestranska.In kako se bo navadila na življenje po šovu? »Vem, da se to, da sem sodelovala v Kmetiji: Nov začetek, še dolgo ne bo poleglo, a življenje gre normalno naprej. Ne bojim se vrnitve domov, ker imam okoli sebe čudovite ljudi. Vem, da me bodo najbližji lepo sprejeli. In če so me ljudje v šovu imeli radi, potem verjamem, da bo moja prepoznavnost pozitivna. Menim, da bo to zanimiva izkušnja, in upam, da mi bo prinesla kaj novega,« je zaključila izpadla tekmovalka.