Zabava

Pozdravil jih je kapitan Jadrolinije

am
23. 10. 2014, 15.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Izjemen odziv je doživel novi radijski šov Aktualova galama, ki je pretekli teden doživel premiero na Radiu Aktual. Poslušalci so navdušeni, spodbudni odzivi pa prihajajo tudi iz tujine.

Nikol Miljković / KMA

Aktualova galama, ki jo Anita Gošte in Dean on the Mike pripravljata ob petkih med 17. in 20. uro, je neverjetno odmevna. Že med prvo oddajo so telefoni v studiu Radia Aktual dobesedno pregoreli. Oglašali so se poslušalci z vseh koncev Slovenije, ne nazadnje pa tudi iz Italije, Nemčije, Hrvaške, med drugim se je oglasil celo kapitan trajekta Jadrolinije.

Voditelja – legendarni Dean on the Mike je po 21 letih radijskega dela sprejel nov izziv, ki se mu preprosto ni mogel upreti, ter se pridružil temnolasi radijski voditeljici in producentki Aniti – sta že s prvo oddajo dobila toliko energije, da že kujeta načrte, kako bo oddaja prerasla v najbolj udaren radijski šov v Sloveniji.


In udarni so bili tudi komentarji na družbenih omrežjih. Anže Mlakar je med drugim zapisal: »Top muska na top radiu!« Podobnega mnenja je bil komentator Denis Pa Sabina Muhič, ki je dodal: »Tooooo ... galama … super muzika, super voditelja … in petek, dan za žuuuuur, galamo galamo, mi delamo galamo …!«