Zabava

To debeluško vsi gledajo!

T.P.
23. 10. 2014, 19.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Američanka LuAyne Brown (29) je verjetno najtežja plesalka ob drogu na svetu. Dekle tehta dobrih 115 kilogramov in želi pokazati vsem ženskam sveta, da se morajo sprejeti takšne, kot so.

You Tube

LuAyne (z umetniškim imenom Lulu) pravi, da je kljub visoki teži neizmerno gibčna in da na drogu lahko izvede prav vse, kar človeku pride na misel.

»Od nekdaj sem se ukvarjala s plesom in bila nasploh telesno zelo aktivna. V mlajših letih sem blestela med navijačicami ter igrala hokej na travniku, zdaj pa najbolj uživam v plavanju. Ko sem leta 2004 rodila prvega otroka, mi je postalo jasno, da se moje telo ne bo več spremenilo. Začela sem iskati aktivnosti, primerne zame,« se spominja Brownova.

You Tube

Že med prvo uro plesa ob drogu se je po dolgih letih spet počutila poželjivo. »Na svetu ne obstaja plesna točka, ki je ne bi mogla izpeljati. Vsako slej ko prej osvojim, čeprav potrebujem nekaj časa,« pravi samozavestna mati dveh otrok.

Po prvem porodu se je sprijaznila z debelostjo.

Po tistem, ko je na You Tubeu objavila posnetek svojih plesnih vragolij na drogu, je pridobila celo armado oboževalcev po vsem svetu. Z nastopom v šovu Amerika ima talent pa je njena priljubljenost še narasla. Kljub vsemu ji največjo podporo daje njena družina – mož in oba otroka. »Lepo je slišati ljudi, ki mi pravijo, da pozitivno vplivam nanje. Nikoli ne bom vitka, a zakaj bi bilo pomembno, kakšne boke imam, ko pa znam tako dobro plesati,« pravi Lulu.