Zabava

Tjaša Železnik res nima karizme?

B.P.
2. 8. 2014, 20.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Igralka Tjaša Železnik, ki jo poznamo tudi kot nekdanjo voditeljico oddaje na nacionalni televiziji, priznava, da se je dobro počutia v tej vlogi in da jo televizija še vedno privlači, tako da bi priložnost za ponovno nastopanje v njej takoj zgrabila.

Šimen Zupančič

Potem, ko se je spomladi vrnila s porodniškega dopusta in se ne posveča več le zgolj materinstvu, je stopila na realna tla. Čakala jo je sicer služba v gledališču, pričakovanih ponudb za TV voditeljico pa od nikjer.

Čeprav se le redko udeležuje prireditev, pa običajno njenega partnerja ni zraven, zato se spretno izogne paparacom. 

V letošnji jeseni na TV ekrane namreč prihaja kar neka resničnostnih šovov, Tjaše pa kot voditeljice ni med njimi. Kot so nam zaupali neuradni viri, blizu tistih, ki odločajo o voditeljih, igralka nima v sebi tiste karizme, s katero bi morala sijati na TV ekranih, zato je bolje, da še naprej ostane na gledaliških odrih.

Sicer pa Tjaša skrbno skriva svoje zasebno življenje, zato je zelo malo znanega o njenem partnerju, zaupati noče niti tega, s čim se ukvarja. Izvedeli smo le, da je v svobodnem poklicu in zato velikokrat tudi varuška njuni hčerki, ki je že upihnila prvo svečko. Čeprav se le redko udeležuje prireditev, pa običajno njenega partnerja ni zraven, zato se spretno izogne paparacom. Sicer pa mlada družinica vikende povečini preživlja na deželi, kamor so se pred leti preselili Tjašini starši.