Zabava

Rojstni dan + odlični didžeji = popoln večer

Ž.N.
1. 8. 2014, 17.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V soboto sta v izolski lepotici za dobro zabavo poskrbela domačin in hkrati rojstnodnevni slavljenec Valentino Kanzyani ter techno entuziast Richie Hawtin.

Dejan Hren

Dolgo časa so oboževalci techna čakali na vnovični obisk kanadske legende v Ambasadi Gavioli, in po 16 letih so ga končno dočakali. Napoved obiska take glasbene legende se po nobenih načrtih ne more izjaloviti in tudi tokrat je bilo tako. Sprva je plesišče ogrel Valentino Kanzyani in tako poskrbel za dobro atmosfero in pozitivno vibracijo v klubu.

Dejan Hren

Nato pa je na sceno stopil gost, katerega nastop je bil že res težko pričakovan. S svojimi prepoznavnim in neutrudljivim techno zvokom, ki prihaja tudi z njegove »doma narejene« mešalne mize, ki si jo Richie ureja in preureja po svoje, pa je dvignil streho izolskega kluba. Tudi na plesišču nadstropje višje ni bilo čutiti praznine, tam sta za dober ritem skrbela Binh in Barac z nastopom v odličnem techno-house žanru (če se ne strinjaš, da je bil ta žanr, lahko spremeniš). Spodaj pa je bilo vse v znamenju gosta in pa seveda Valentina, ki je praznoval svoj rojstni dan.

Vse prave oboževalce Richieja in njegove glasbe pa je zagotovo ganila objava na facebooku po zabavi, kjer je zapisal: »Obstajajo dobri in odlični nastopi (ter tudi nekaj slabih) … potem pa so še SPEKTAKULARNI nastopi, kjer se vse skupaj zlije v popolno harmonijo. Vrnitev v Ambasado Gavioli po 16 letih je bila kot povratek v nekakšen sanjam podoben spomin. Klub je del tako zgodovine naše glasbe kot mene. Čudovit klub, ki je bil zasnovan v začetku 90-ih, nas spominja na kreativnost arhitekture, ko razmišljaš izven svojih okvirjev oziroma vsaj preko štirih sten in nekaj zvočnikov. Lahko si samo predstavljam, kako bi bilo, če bi bil ta klub na Ibizi. VSE NAJBOLJŠE, Valentino Kanzyani, in HVALA za povabilo na ta čudovit večer!!!«

Dejan Hren
Po tem zapisu zares lahko sklepamo, da je bil to tudi zanj poseben večer, v klubu, v katerega se je vrnil po 16 letih in kjer so ga organizatorji, predvsem pa obiskovalci pričakali odprtih rok. Spet se moramo zahvaliti vsem, ki so pomagali ustvariti ta poseben, edinstven dogodek v tej prekrasni ustanovi, ki tudi zunaj meja Slovenije očitno odseva svoj renome. 

Dejan Hren