Zabava

Slavna igralka kazala golo zadnjico!

K.A.
2. 8. 2014, 21.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Na dopustu je ves čas kazala golo zadnjico in tako zapeljevala svojega moža.

Ameriško igralko Pamelo Anderson so ujeli med dopustovanjem v Italiji, kjer ji je družbo na jahti delal njen mož, Rick Salomon. Kljub temu, da sta pred časom predala papirje za ločitev, pa se zdi, da je ta vsaj za zdaj preložena.

Potem ko sta se pred časom še drugič poročila, je vse kazalo, da bo tudi njun drugi zakon kratkega veka. A kot kaže sta ga vsaj za zdaj uspela rešiti. Pamela je na dopustu znova nosila poročni prstan in ves čas objemala Ricka. Ves čas sta bila drug do drugega izjemno nežna, zato je malo verjetno, da je ločitev tik pred vrati. "Pamela je videla, da je ločitev edini način, da malo umiri Ricka, ki rad po cele noči preživi v nočnih klubih. Med njima vlada izjemna ljubezen, a njuna veza je izjemno turbulentna" je dejal neimenovani vir. "Po tistem, ko je Pamela vložila papirje za ločitev, jo je Rick ves čas prosil, da bi si premilila."
Prvič sta se poročila že leta 2007, a sta kaj hitro ločila. Pamela ima dva sinova, Brandona (16) in Dylana (15), ki ju je dobila z bivšim sprogom Tommyjem Leejem.