Zabava

Sharon Stone išče moškega!

A.R.K.
3. 8. 2014, 08.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Gospodje, pozor: Sharon Stone je na lovu za moškim! V nedavnem intervjuju za Extra je razkrila, da je spet pripravljena na zmenke. »Moji otroci so zdaj dovolj stari, da lahko sproščeno hodim na zmenke. Ko so bili majhni, tega nisem hotela. Kdo potrebuje kopico ljudi, ki prihajajo in odhajajo iz njegovega življenja? Zdaj lahko spet hodim ven. Pripravljena sem na zmenke,« je jasno in glasno povedala zvezdnica, ki od leta 1992, ko je posnela film Prvinski nagon, velja za hollywoodski seks simbol.

Nedavno so se mediji razpisali, da naj bi bila prav ona kriva za razpad dolgoletnega zakona med Antoniem Banderasom in Melanie Griffith, kar je plavolaska odločno zanikala, rekoč, da sta Melanie in Antonio zanjo kot družina.

Sharon glede na svojo izvrstno formo in privlačnost, ki z leti niti malo ne bledi, če bo le želela, ne bo prav dolgo samska. 

56-letna Sharon je bila med letoma 1998 in 2004 poročena z novinarjem Philom Bronsteinom, s katerim ima 14-letnega sina Roana, devetletnega Lairda in osemletnega Quinna pa je posvojila. Leta 2012 se je zapletla v razmerje s privlačnim 27-letnim manekenom argentinskega rodu Martinom Micom, vendar je zveza razpadla po manj kot letu dni.