Zabava

George Clooney se bo poročil v svoji vili v Italiji

STA/G.G.
29. 6. 2014, 12.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ameriški igralec George Clooney se bo s svojo izbranko, britansko odvetnico Amal Alamuddin, poročil v Italiji, ob jezeru Como, kjer ima v lasti luksuzno vilo. Gosposko posestvo z vilo Oleandra, čudovitim parkom ter pogledom na jezero je naravnost idealno za poroko.

Zaradi govoric o skorajšnji poroki se tako okoli Clooneyeve vile že zbirajo njegovi oboževalci. Nekateri fotografi so sedli v čolne, v upanju, da v objektiv ujamejo svetovno znanega igralca.

A da mediji, fotografi in igralčevi oboževalci ne bi motili njegove zasebnosti, je župan vasi Laglio, kjer se vila nahaja, hitro ukrepal in odredil prepoved zadrževanja čolnov bližje kot 100 metrov do vile. Obenem je pojasnil, da je ulica pred njegovo vilo ozka, "zato želimo preprečiti, da bi prišlo do kakršne koli nevarnosti medtem, ko ljudje stojijo pred vrati", je poudaril župan Roberto Pozzi.

52-letni igralec, ki si je za partnerke vedno znova izbiral mlade manekenke ali igralke, je menda trdno odločen, da bo usodni "da" svoji zaročenki dahnil v Italiji.

S 36-letnico libanonskega porekla se je Clooney prvič pojavil oktobra lani v Londonu. Od takrat so ju skupaj opazili v New Yorku, na potovanju v Tanzanijo ter na Sejšelih.