Zabava

Seksal z žensko brez vagine, zdaj ga je sram!

T.P.
28. 6. 2014, 15.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pred nekaj dnevi se je Hank Baskett (31) odselil iz stanovanja, v katerem sta živela skupaj z ženo, nekdanjo Playboyevo lepotico Kendro Wilkinson (28), zdaj pa se je razvedelo, da je seksi plavolasko med nosečnostjo varal s transseksualcem.

Obtožbe so se pojavile kmalu po tistem, ko je resničnostna zvezda in pevka Kendra (sredi maja 2014) rodila hčerkico Alijah, Baskett pa se je zaradi tega preselil v hotel.

Facebook

Hank naj bi se s transseksualcem, ki nosi umetniško ime Ava Sabrina London, prvič srečal v Kaliforniji konec aprila.

Hank je ženo varal med visoko nosečnostjo.

Preden sta se spoznala, sta se dvakrat slišala po telefonu. Rekel ji je, da si je ogledal njene video posnetke na You Tubeu, ki so ga povsem prevzeli. Ni mogel verjeti, da obstaja kaj tako očarljivega.

Profimedia

Na prvem srečanju je Baskett uporabljal lažno ime, Avi pa je zatrdil, da še nikoli ni bil s transeksualcem. »Njun zmenek je trajal 20 minut in v tem času ji je otipaval prsi in penis, na koncu pa ji je pustil okrog 400 evrov,« je medijem povedal dobro obveščeni vir.

To je že drugi škandal s transseksualnimi manekenkami. Pred Hankom se je z njimi igral Casper Smart in tako hitro postal NEKDANJI fant Jennifer Lopez.

Afera se je dogajala v času, ko je bila Kendra osem mesecev noseča z njuno hčerkico, rojeno v maju. Slavni igralec ameriškega nogometa se je zelo trudil, da za afero nihče ne bi izvedel, vendar pa se je še vedno želel srečevati z Avo.

Profimedia

A ko je na dan prišla informacija o Casperju Smartu, ki je lepo Jennifer Lopez prav tako varal s transseksualcem, je Hank otrpnil. Panično je začel klicaritil Avo ter ji ponujati več tisoč evrov za molk, obenem pa ji je grozil, da se bo ubil, če kdo izve, da je ženo varal s transseksualcem.

Njegova paranoja in strah sta se izkazala za upravičena, saj je njegova skrivnost prišla na dan še preden si je njegova žena dobro opomogla od poroda. Jasno, da ga Kendra po vsem tem želi zapustiti, on pa je padel v depresijo.

 

S čim je Ava Sabrina London zapeljala slavnega športnika, si oglejte v video posnetku.