Zabava

Žena mu je poklonila prostitutko

T.P.
28. 6. 2014, 08.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ameriški igralec Jason Biggs (36) slovi po filmskih vlogah strastnega moškega, ki išče partnerico za seks. Zanimivo, a povsem enako lahko rekli tudi za njegovo zasebno življenje.

Profimedia

Biggsova žena Jenny Mollen (35) je namreč presenetila z javnim razkritjem svojih spominov, ki jih je objavila v knjigi. Med drugim je namreč povedala, da je svojemu možu za rojstni dan poklonila prostitutko in da so si skupaj privoščili seks v troje.

Ameriški igralec Jason Biggs (36) slovi po filmskih vlogah strastnega moškega, ki išče partnerico za seks.

»Midva sva odprta za vse, moja žena je popolna,« je povedal Biggs pred kratkim v intervjuju. »Vendar pa moram reči, da skupinskega seksa načeloma ne prakticirava. Nimava skupine prostitutk, ki bi dnevno obiskovale in zapuščale najino hišo,« je dodal. »Sicer pa se z omenjeno prostitutko nisem ravno najbolje zabaval. Takrat sem imel v treh dneh tri različne ženske. Recimo, da nisem uspel zaključiti misije. Moja žena je ves čas sedela na postelji, grizljala čips in se smehljala. Lahko si predstavljate, da se v taki situaciji nisem mogel povsem sprostiti. Zato smo se na koncu odločili, da poskusimo skupaj. Ni mi bilo všeč, kako je prostitutka ravnala z mojo ženo, zato na tisti skupinski seks nimam najbolj prijetnih spominov,« je še povedal Biggs.