Zabava

NAGRADNA IGRA: Zadenite karte za največji festival v Sloveniji

U.K.
11. 6. 2014, 11.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Za vse ljubitelje trših ritmov imamo dobre novice. Dva srečneža bosta prejela karti za cel teden, v vrednosti preko 100 evrov.

Drago Čigon

Prav neverjetno je kako se je festival Metal Days (včasih Metal Camp) razvil iz relativno majhnega metalskega festivala v pravega orjaka in enega največjih metalskih festivalov v južnem delu Evrope. Vsako leto ga obišče preko 10.000 zabave željnih metalcev in tudi letos (od 20. do 26. julija) ne bo drugače. Zanimivo je, da Metal Days v idilični Tolmin pripelje preko petnajst tisoč tujih gostov, sam festival pa se je spremenil v celotedenske počitnice, ki gostijo največja imena svetovne metalske scene. Tako bodo letos nastopili Opeth, Children of Bodom, Satyricon in legendarni Megadeth, ter še cela kopica bolj in manj znanih skupin.

In če boste imeli srečo, si lahko festival ogledate tudi vi. Vse kar morate storiti je, da odgovorite na naše nagradno vprašanje in med pravilnimi odgovori bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta prejela vsak po eno celotedensko karto. Nagradna igra bo trajala do vključno ponedeljka 16. junija.

Nagradno vprašanje:
Naštejte vsaj tri slovenske skupine, ki bodo nastopile na letošnjem festivalu Metal Days! In vso srečo! 


Odgovore pošljite na: igre@svet24.si s pripisom za Metal Days!