Zabava

Mick Jagger našel novo ljubezen?

T. P.
10. 6. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

ROMANCA V EVROPI Ko je na začetku pomladi legendarni pevec Mick Jagger (70) izvedel, da se je njegovo dekle L'Wren Scott (49) obesilo v svojem newyorškem stanovanju, je bil globoko pretresen. Vse je kazalo, da se dolgo ne bo pobral, a se v teh dneh že zabava z drugo.

Profimedia

»Še vedno se borim, ker ne morem dojeti, da je moja ljubica in najboljša prijateljica na tako tragičen način končala svoje življenje. Skupaj sva preživela mnogo lepih let in si ustvarila sijajno življenje. Bila je čudovita osebnost, njenemu talentu pa so se klanjali mnogi, ne samo jaz. Globoko sem ganjen, kako so se ji ljudje poklonili, hvaležen pa sem tudi za osebno podporo, ki sem jo dobil. Nikoli je ne bom pozabil,« je ob smrti ljubljene partnerice, s katero je bil v razmerju 12 let, na svoji uradni strani objavil slavni pevec skupine Rolling Stones. Rekel je, da se mu je zrušilo življenje, saj je ostal brez ženske, na katero se je lahko vedno naslonil.

Ko so mu 17. marca 2014 sporočili žalostno vest, je s svojo zasedbo ravno pripotoval v Avstralijo, kjer bi morali nastopiti prvič po osmih letih, a so zaradi smrti L'Wren Scott koncert odpovedali. Za smrt je izvedel med večerjo. Prebledel je, nato pa vstal in odšel v hotel.

Na balkonu s skrivnostno rjavolasko

Po tistem je šlo z Mickom samo še navzdol. Nič ni jedel, nič ni spal, bil je paraliziran, od žalostni ni mogel govoriti. Družina, prijatelji in člani skupine Rolling Stones so bili čedalje bolj zaskrbljeni zanj, saj je opazno hiral. In ko se 70-letni človek od žalosti odpove hrani ter druženju z ljudmi, lahko hitro zboli. Toda ne Mic! Zvezdnik se je namreč v slabih treh mesecih očitno že postavil na noge, saj so ga te dni v Švici opazili v družbi skrivnostne rjavolaske. Na balkonu njegovega hotelskega apartmaja sta bila videti nasmejana in sproščena. Mick je sedel na stolu, rjavolaska pa ga je objemala ter poljubljala po glavi. Po poročanju tujih medijev je zvezdnik spoznal dekle v Zürichu, kjer se je mudil s svojo skupino. Z lepotico sta skupaj preživela dva dni, družila sta se v hotelu, skupaj pa so ju videli tudi na pijači.