Zabava

Sredi seksa padla v vodnjak

T.P./M.J.
4. 4. 2014, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Mladenka je v mestu spoznala moškega, ki jo je očitno tako močno seksualno privlačil, da je nemudoma privolila v seks z njim. Žal sta si za to izbrala precej nevaren kraj, kjer je dekle med seksom pogoltnila luknja.

V španskem mestu Ciudad Real se je zgodil bizaren incident, v katerem bi lahko umrlo mlado dekle. Na srečo jo je mladenka odnesla brez težjih poškodb, se je pa vest o nenavadnem dogodku hitro razširila po vsem svetu.

Dobro, da je ostala živa!

21-letna Edelia Aponte iz Španije je padla v vodnjak, globok 15 metrov, in sicer med seksom z neznanim moškim. Gasilci so jo skoraj golo našli po nekaj urah in jo na hitro izvlekli. Bizaren incident se je zgodil v Ciudad Realu, dekle pa so iz luknje izvlekli vso premraženo ter v šoku. Moški, ki ga je spoznala v mestu le nekaj ur, preden je zgrmela v ogromno luknjo, se je izkazal kot zelo brezobziren, saj je pobegnil s kraja nesreče.

Ko so mladenko izvlekli iz vodnjaka, na sebi ni imela spodnjega perila.

Gasilci so prišli takoj, ko so dobili anonimni klic. Menijo, da jih je poklical ravno moški, s katerim je Edelia seksala ob vodnjaku in ki je takoj po nesreči zbežal v neznano.

Dekle, ki je zaradi šoka in poškodb eno noč preživelo v bolnišnici, se bo po tej nesreči gotovo izogibalo nenavadnih krajev za seks.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.