Zabava

Mladi pevec posnel svoje dekle med seksom?!

M.J.
4. 4. 2014, 13.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Šušljati se je začelo, da naj bi mlada glasbenika imela svoj posnetek seksa. Ali naj bi Justin Biber in Selena Gomez res imela svoj posnetek, pa se ugiba že vse od začetka/konca njune zveze.

Instagram

No, prijatelj mladega pevca potrjuje, da naj bi ta posnetek resnično obstajal. Pred nedavnim naj bi se Justin pred svojimi prijatelji hvalil, da na bi on in njegova Disneyeva zvezda Selena imela posnetek seksa. Prijatelji para so zaskrbljeni, saj bi video kmalu lahko prišel v javnost.

Justin naj bi njun spolni odnos posnel že večkrat, svoje dekle pa je tudi že večkrat slikal in njene fotografije objavil na družabnih omrežjih. Tokrat pa je govora o seksu. Bomo videli, kaj bodo dejali njuni oboževalci.

Samo vprašanje časa je, kdaj naj bi posnetek seksa dveh najbolj zaželenih mladostniških zvezdnikov  ugledati luč sveta, trdi zanesljiv vir. Oba sta zaljubljena sama vase in lačna medijske pozornosti, kar je tudi vidno iz njunih Twitter objav, kjer kar tekmujeta kdo bo s 'prestola' vrgel drugega.

Selena Gomez je po pričevanjih prijateljev zaskrbljena zaradi videoposnetka. Če se ta pojavi v javnosti, bi to lahko pomenilo konec njene kariere.

Škandalozna pop zvezda Justin pa še kar naprej niza škandale in obljublja, da je govora o vročem in intimnem trenutku med njima.

Instagram