Zabava

Blondinka pod vplivom drog in alkohola prevarala znanega pevca

K.S./A.M.
3. 3. 2014, 12.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Hari Varešanović je v svoji zadnji skladbi spregovoril o ljubezni in prevari ... Partnerica ga je prevarala in ko je vse skupaj prišlo na dan, jo je zapustil. Čeprav ji je prej že oprostil, ni mogel mimo tega, da so vsi zvedeli in ga začeli zaradi tega zbadati. Koliko je resnice v tej skladbi, pa presodite sami ...

Ne mogu ti reći što je tuga, Volio bih da te ne volim, Baš ti lijepo stoje suze, Ružmarin, Kao domine ter Lejla … vse te skladbe tvorijo mozaik najlepših ljubezenskih balad, ki jih prepeva eden izmed najbolj poznanih in najbolj popularnih bosanskih pevcev.

Po nekajletni ustvarjalni pavzi in na željo številnih oboževalcev se je 53-letni Hari Varešanović s svojo skupino Hari Mata Hari odločil, da je čas za novo zgodbo. Da ti k'o čovjek oprostim je pesem, ki govori o ljubezni, prevari in ponovni ljubezni. »Pesem ima glede na mojo senzibilnost nenavadno vsebino in značaj. Ustvarili smo zanimivo, neposredno zgodbo. Dekle, ki je prevaralo svojega fanta, je svojo nezvestobo priznalo še isto noč. Čeprav ji je fant to dejanje oprostil, se je znašel v moralni dilemi med ljubeznijo in egom,« nam je zaupal Hari, ki pravi, da bodo poslušalci razplet odkrili v melanholični pesmi.