Zabava

Hrvaška zvezdnica Jelena Rozga ekskluzivno o nosečnosti!

M.J.
3. 3. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Simpatična Dalmatinka, ki je bila več kot deset let del priljubljene hrvaške skupine Magazin, zadnja leta navdušuje kot samostojna pevka. 36-letna glasbenica se te dni intenzivno pripravlja na največji glasbeni spektakel – Aktualov dan žena, ki se bo v soboto, 8. marca, zaradi velikega zanimanja zgodil v veliki dvorani ljubljanske hale Tivoli.

Jelena, pred dnevi ste v šovu X Factor poskrbeli za edinstven nastop v dežju. Se kaj podobnega pripravlja tudi za Aktualov dan žena?

Zelo se veselim nastopa v dvorani Tivoli, saj pripravljam veliko presenečenje vsem tistim, ki bodo prišli na koncert, ker bo to prava 'fešta'. Publika, ki me redno spremlja, ve, da se za vsak nastop izjemno potrudim, in tako bo tudi pri vas. Vse tiste, ki me še niste videli, toplo vabim na koncert, saj vam zagotavljam odlično zabavo in lepe obleke. Če bo kaj podobnega kot resničnostni šov, še ne vem, vedno sem za dober scenski nastop. Če ne bo dežja, bomo zagotovo nekaj pripravili, pustite se presenetiti!

Kako se pripravljate na koncert, imate kakšen poseben ritual?

Na koncert se pripravljam tako, da naredim sto sklec in prav toliko trebušnjakov. (smeh) No, šalo na stran … Nekaj ur pred koncertom se želim v miru pripraviti, saj imam še vedno veliko tremo. Vsak nastop je velika odgovornost in hkrati želja, da bo vse skupaj v redu ter da bo predvsem publika na koncu zadovoljna, z nasmehom na obrazu. A trema mine v hipu, ko sem na odru, kar publika tudi začuti.

Bo del šova tudi zadnji hit Cirkus?

Seveda! Ko sem naredila skladbo Cirkus, mislim, da z njo nisem zgrešila, ravno obratno. Poleg skladb Nirvana, Bižuterija, Obožavam, Dalmatinka je ravno ta pesem 'moja' pesem, ker je zelo čustvena, ob njej lahko priteče tudi kakšna solzica.

Katera pa je tista pesem, brez katere nikakor ne gre na koncertu in kaj nam je zaupala o bodočem starševstvu pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24, ki je že na voljo pri vašemu prodajalcu!