Zabava

Otroški zvezdnik pleše v gejevskih klubih

M.V:
4. 11. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Blake Mclver je kot otrok navduševal v vlogi prijatelja dvojčic Olsen v priljubljeni nadaljevanki Polna hiša, danes pa se preživlja nekoliko drugače. Zvezdnik, ki je pred tremi leti priznal, da ga privlači isti spol, si kruh služi kot plesalec v gejevskih klubih.

Facebook, Twitter

Blake je na snemanju serije Polna hiša sodeloval med letoma 1992 in 1995, ko je igral dečka Dereka, nadarjenega pevca in plesalca ter prijatelja prikupne Michelle, ki sta jo upodobili dvojčici Mary Kate in Ashley Olsen. Pripisovali so mu uspešno kariero v svetu zabave, kar se je na neki način tudi uresničilo. Blake je namreč po nekaj manjših televizijskih vlogah in poskusu v svetu glasbe pred tremi leti priznal, da je homoseksualec in si delo našel v industriji za odrasle. Preživlja se namreč kot plesalec v gejevskih klubih.

Ples ga osvobaja

»Zadnje leto sem bil zaposlen kot go-go plesalec, napitnine so bile kar dobre,« je 28-letnik razkril v intervjuju za ameriške medije. Čeprav je talentiran pevec in tudi avtor in si nekoč želi uspeti kot učitelj petja, se je odločil za ples. »Pri petju mi to lahko le pomaga, hkrati pa me osvobaja,« pravi Blake, ki trdi, da mu je ravno nastopanje v gejevskih klubih pomagalo pri sprejemanju istospolne usmerjenosti. »Zelo sem se sramoval svojega telesa, s plesom pa sem se lahko izražal. Nič več ne skrivam, kdo sem, in nič več se ne pretvarjam, da sem nekaj, kar nisem,« je še dodal.

Facebook, Twitter

Facebook, Twitter