Zabava

Kaj se dogaja s tem dekletom?

KŠ, foto: Matevž Kostanjšek
4. 11. 2013, 12.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

To boste lahko videli v novem video izdelku rockerske zasedbe Bohem, ki nam po letos izdanih singlih Nihče iz vesolja in Vse že imaš, predstavlja še skladbo Moje. Gre za "klasično" bohemsko pesem s pompoznimi godali, spevno melodijo, himničnim refrenom in močnim besedilom.

Nova bohemska plošča je na masteringu v New Yorku. 

Delovni naslov je bil NU Metal, ker je na začetku vse zvenelo zelo "hard", a s studijskimi prijemi in dodatnimi aranžmaji je končna podoba čistokrvni Bohem tako kot njihove pretekle uspešnice On je jaz, Deveti junij, Manifest ljubezni, Romanca itd. Člani skupine zato že nestrpno čakajo, da pesem dodajo v svoj živi repertoar.

Pevec skupine Bohem Matic Jere nam je v zvezi s pesmijo povedal: "Kljub vsem delitvam ob slovesu ti nihče ne more vzeti prvega dne, ko si zagledal nekoga in ga doživel. To je samo moje.« 

Producent pesmi je Andrea Flego, za godalni aranžma pa je poskrbel nadarjeni Matjaž Predanič. Videospot za skladbo Moje je del projekta Blind Diary in v njem lahko vidimo zgodbo mladega dekleta, ki ga nihče ne razume … No, razen nekoga, ki se ji na koncu tudi približa. 

Matevž Kostanjšek

Bohemovci so že posneli in "zmiksali" novo ploščo. Trenutno je na "masteringu" v Masterdisk studiu v New Yorku, kjer so svojo zaključno podobo (mastering) dobile tudi legendarne plošče, kot so Nirvanin Nevermind, RHCP Blood Sugar Sex Magic, System of a Down Mezmerize in druge.