Zabava

Je res varala moža?

K.A.
4. 11. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je Gwyneth Paltrow (41) še pred kratkim govorila, da bi soprogu Chrisu Martinu (36) oprostila prevaro, se zdi, da bo zdaj prav ona tista, ki bo trepetala, ali ji bo mož pripravljen dati še eno priložnost.

Če gre verjeti reviji Vanity Fair, naj bi hollywoodska igralka moža varala z milijarderjem Jeffom Sofferom (44). Ta se je pred kratkim poročil z nekdanjo manekenko Elle Macpherson (50), ki je na vrhuncu slave zaradi svoje čudovite postave nosila vzdevek The Body – telo. Gwyneth naj bi se z njim sestajala vse od leta 2008, vse od takrat, ko je bogati poslovnež v Malibuju odprl svoj luksuzni hotel. Skupaj naj bi uživala v vožnji z letalom, urice sta si krajšala na njegovi jahti, družbo pa naj bi jima delala tudi igralka Kate Hudson (34).

»Mislila sem, da so resen časopis, a sem se očitno zmotila.«

Čeprav je naslovnico slovite ameriške revije krasila že večkrat, pa ji tokratna naslovnica ne diši, saj naj bi v novi številki objavili vse podrobnosti njene domnevne afere. »To je čista laž, igralka je le njegova dobra prijateljica. Med njima nikoli ni bilo nič več od tega,« je hitro, potem ko so se razširile govorice, dejal njen tiskovni predstavnik.

Igralka se v zadnjih dneh v velikem krogu izogiba medijem, prijateljem in kolegom pa naj bi poslala sporočilo, v katerem jih prosi, da naj ne odgovarjajo na novinarska vprašanja. »Resnično niso normalni, zdaj me izsiljujejo, da me bodo dali na naslovnico. Če vas prosijo za kakršenkoli komentar, vas prosim, da jim ne rečete ničesar. Mislila sem, da so resen časopis, a sem se očitno zmotila. Enostavno mi želijo zagreniti življenje,« je igralka napisala svojim prijateljem.

Igralka je s pevcem skupine Coldplay poročena deset let, skupaj pa imata dva otroka, hčerko Apple (9) in sina Mosesa (7).