Zabava

Kateri skušnjavi bi podlegla Anja Baš?

Alenka Sivka
27. 10. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Anja se s petjem ukvarja že od ranega otroštva in je nagrade zanj pobirala že v najstniških letih. Sodelovala je v prvi sezoni bitke talentov pri Mariu, pela je v skupini Angee, danes pa nastopa s skupino Rock Partyzani.

Matjaž Fartek

Po skladbah S tabo in Smisel je nastala še Skušnjava – in prav v zvezi s skušnjavami smo pripravili tale intervju.

Čokolada ali najbolj zdrava zelenjava?

Že takoj na začetku bom zakomplicirala! (smeh) Ker sem svetovalka za zdrav in aktiven življenjski slog, seveda ogromno in še več zelenjave ter zdrave, rastlinske prehrane! Seveda pa nisem imuna proti čokoladi, toda na mojo srečo obstaja tudi zdrava čokolada za tiste, ki se ji res ne moremo upreti. Danes bom kljub vsemu trdne volje in bom čokolado pustila za jutri! (smeh)

Čeden tipček brez denarja ali prav tako lepotec, a malo starejši, s porschejem?

Pri tem pa ni dvoma. Svoje bogastvo želim ustvariti sama, z lastnim delom in predanostjo, zato me starejši bogatejši moški v tem smislu ne privlačijo. (smeh) Super pa bi bilo s katerim od njih iti na sproščen klepet in kavo po kakšen poslovni nasvet. Poleg tega pa sem večni romantik in verjamem v ljubezen brez pogojnikov. Kadar se zaljubim, se zaljubim v njegovo osebnost, način razmišljanja, srčnost ...

Še nekaj let svobode ali lepa družinica z dvema otrokoma?

Še precej let svobode! Ko izpolnim svoje glasbeno poslanstvo vsaj toliko, da bom imela za sabo nekaj izdanih plošč in veliko samostojnih koncertov, potem pa seveda družina.

 

Več si preberite v najnovejši številki revije Obrazi!