Zabava

Med porodom še bolj živčen kot prvič

Sonja Javornik
26. 10. 2013, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poslovnež, publicist, glasbenik in ne nazadnje hedonist Erazem B. Pintar je v torek dobil še drugega sina. Po Levu Oscarju je njegova ljubka svetlolaska Teja s carskim rezom rodila še Bora Benjamina (op.: Benjamin je tudi Erazmovo drugo ime).

osebni arhiv, Mediaspeed

Že naslednji dan je Erazem ob veseli priložnosti nazdravil z najbližjimi prijatelji, prav danes pa naj bi Teja z dojenčkom zapustila ljubljansko porodnišnico in prišla domov. Erazem nam je zaupal, da je porod potekal brez zapletov: “Vse je bilo okej, zahvaljujoč najbrž dr. Pušenjaku in babici Zinki. Ob tej priložnosti bi se jima še enkrat zahvalil, prav tako ostalemu osebju. Vedno me navdušijo s svojo prijaznostjo.” Tudi o Teji je Erazem izrekel le pohvale. “Hm, Teja je itak totalno kul, ne vem, od kje to jemlje, jaz pa sem bil celo bolj nemiren kot prvič. Ko enkrat spoznaš očetovsko ljubezen, se neizkušen, ciničen moški pristop 'če ne bo ta, bo pa naslednji' definitivno spremeni v 'točno tega hočem'. Najbrž je to v meni spremenil Lev, s katerim sva skoraj bolestno navezana. Tako da sem si na skrivaj grizel nohte in klel vodstvo porodnišnice, da na hodnikih ne zna postaviti samopostrežnih avtomatov z viskijem,” je priznal.

Ne pričakuje ljubosumnih izpadov

Ker je Teja bila ta teden še v porodnišnici, Levček še ni videl mlajšega bratca. A Erazem ne pričakuje ljubosumnih izpadov. “Mislim, da bo vse okej. Ta hip se srečanja sicer zelo veseli in precej razlaga o tem, najbrž pa bo nastopilo krajše obdobje ljubosumja, ko bo ugotovil, da malo kričalo ne prihaja samo na obisk. Zadeva bo zahtevala nekaj pazljivosti in zvitosti z najine strani, kakšnih večjih dram pa ne pričakujem. Tega nimamo v družini,” se smeji poslovnež, ki smo ga povprašali tudi o tem, ali je doma že vse pripravljeno na prihod novega družinskega člana. “Kakšnih posebnih priprav ne opažam, bomo že. Že pri Levu nisva komplicirala, pa ni bilo zapletov. Lev je bil precej z mano in veliko sta bili tukaj babici, tako moja mama kot v. d. tašče. Obe sta zelo prijazni in Lev ju obožuje,” nam je zaupal Erazem, ki se je svoji Teji za rojstvo drugega zdravega sina zahvalil tudi na facebooku. »Princesa moja zlata, hvala, ker si mi včeraj povila že drugega lepega in zdravega sina, Bora Benjamina. Nor sem nate, neskončno rad te imam in zaljubljen sem do ušes. Ni čudno, da sem te iskal četrt stoletja. Poljubi Bora, se vidimo spet popoldne, ko vaju pridem pogledat ...« je zapisal ganjeni in ponosni očka.

 

 

Sonja Javornik