Zabava

Zvezdnico so čez dan izdala leta

M.S.
27. 5. 2013, 14.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je igralka Sharon Stone na večerni zabavi v Cannesu pokazala nekaj celulita, je bila večina očarana nad njo. Malo manj pa so bili očarani tisti, ki so jo videli čez dan.

Profimedia
Brez celulita tudi pri Sharon ne gre.

Večina ljudi je osupnila, ko se je na rdeči preprogi 66. mednarodnega filmskega filmskega festivala v Cannesu pojavila igralka Sharon Stone (55 let), saj je bila videti naravnost fantastična. Še bolj spektakularna je bila na zabavi zlatarske hiše De Grisogono, na kateri je v rdeči obleki pokazala svoj ozki pas, lepe prsi in vitke, čeprav malce celulitične noge.

A tisti, ki so Sharon videli čez dan, ko je v prijateljski družbi uživala na jahti Roberta Cavallija, nad zvezdnico v zrelih letih niso bili tako navdušeni. Brez ličil in v udobnih oblačilih je bila videti precej starejša in pusta.

Preden je odšla z ladje, se je sicer preoblekla, vendar je dnevna svetloba razkrila njene mlahave roke, ki kažejo na to, da se Sharon leta vendarle poznajo.  

Kako je bila Sharon videti na ladji in kako na večerni prireditvi, si oglejte na fotografijah, ki so jih paparaci posneli prejšnji teden.

Profimedia
Na ladji se je pokazala tudi brez ličil.