Zabava

Bi radi imeli rockerje v vaši dnevni sobi?

M.J.
23. 5. 2013, 11.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po uspešni splavitvi novega singla skupine Bohem 'Vse že imaš', ki se je takoj zavihtel na radijske lestvice in je uspešno nasledil single Nihče iz vesolja, so se člani skupine odločili za neverjetno potezo.

Matevž Kostanjšek

Z njo hočejo poglobiti razmišljanja na temo sporočila pesmi in obenem presenetiti z zanimivo nagrado. Bohem bodo namreč odigrali koncert kar pri vas doma! »Vsi, ki nosite zanimive zgodbe v sebi, napišite vaša razmišljanja, občutke in mnenja o sporočilu pesmi Vse že imaš in zakaj bi prav Vi najraje izkoristili glavno nagrado«, pravijo Bohem, ki vaša mnenja pričakujejo do najkasneje 9. junija na mail info@band-bohem.com

Bohem še dodajajo: »Večino tekstov bomo objavili, najbolj zanimivega pa bomo nagradili z ekskluzivnim koncertom pri njemu doma (lahko je na dvorišču bloka, na travi pred hišo, v garaži ali dnevni sobi stanovanja), v sodelovanju z ZUPI ozvočenjem«. Družili se boste lahko s skupino Bohem in hkrati doživeli pravi električni koncert na polno z vsemi inštrumenti, tudi bobni, kar pri vas doma. Koncert za zmagovalca in vse njegove prijatelje in družino, zagotovo neprecenljivo!