Zabava

Tony Cetinski na liposukciji

A.M.
23. 5. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Eno največjih imen hrvaške estrade je razkril svoje poglede in življenjske izkušnje.

Tony Cetinski je dejal, da je bil vedno vajen precej bolj suhe postave, da pa so mu v zadnjih letih kilogrami povzročili kar nekaj težav. Uspešno je spremenil prehranske navade, vendar pa spremembe okoli pasu niso bile zadostne, zato se je odločil za omenjeno korekcijo. So ga pa predvsem bolečine po posegu spodbudile k naravnemu načinu pridobivanja dobre telesne pripravljenosti in na tem področju namerava Tony v prihodnje še veliko postoriti.

Cetinski se je dotaknil tudi glasbenih nagrad porin, saj je izmed osmih nominacij Tonyju in njegovi ekipi na koncu pripadel 'le' porin za najboljši pop album. Čeprav se je po dogodku in odzivu ob razglasitvi v javnosti vnela vest o Tonyjevem ponovnem nezadovoljstvu, je zvezdnik dejal, da je jezen izključno sam nase, saj je spet dovolil, da je organizator iz njega naredil brezplačen šov. Ob tem je opozoril na nujnost sprememb v glasovalnem telesu in povedal, da je na to temo med uspešnimi glasbeniki precej aktualna šala: »Kdor napolni večje prizorišče od Tvornice, ne sme dobiti porina«. Ob tem pa je Tony čestital vsem zmagovalcem in povedal, da je zaploskal prav vsakemu od njih.

Sicer je podobno prognozo kot porin prejel tudi hrvaški izbor za Evrovizijo. Po Tonyjevem mnenju so tudi na tem področju potrebne korenite spremembe, saj trenutni neuspehi Hrvaške na Evroviziji kar kličejo po novostih, če je treba, tudi po krajšem premoru od udeležbe.

Še več novic iz svet zabave v časopisu SVET24.