Zabava

Neustavljiva energija

22. 5. 2013, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Številne nepozabne uspešnice, energija in sedmo mesto na Evroviziji. Vse to nam je v zadnjih letih ponudila Nuša Derenda, ki ob okroglem jubileju pripravlja nepozaben koncert. 20. Junija, v ljubljanskih Križankah.

Dejan Nikolič

 »Kot vedno bo moja podoba na koncertu popolna. Ker želim presenetiti, vam izdam le, da bo slog avantgarden, energičen. Zunanja podoba bo sledila moji notranji energiji in energiji moje glasbe,« nam je zaupala simpatična glasbenica, ki ob tem še pravi, da jo petje spremlja že dobrih 30 let, zadnjih 20 let pa ji na glasbeni poti ob strani stoji tudi soprog Frenk, s katerim je njena glasbena zgodba postala pravi recept za uspeh. Glasbeno ustvarjanje pa se tudi po vseh teh letih pridno nadaljuje.

Po tem, ko je v letu 2008 izdala album Prestiž, se nam že v naslednjih tednih obeta povsem svež izdelek, na katerem nas čakajo novi hiti, zanimivi dueti z domačimi in hrvaškimi izvajalci, svežina pred poletjem, v katerega nas bo letos popeljala prav Nuša Derenda, ki je v bogati karieri pripravila številne glasbene projekte z različnimi izvajalci in orkestri, posnela več kot sto skladb, poleg sedmega mesta na Izboru za pesem Evbrovizije pa se ponaša tudi s titulo zmagovalke Melodij morja in sonca in ne nazadnje še Slovenske popevke.