Zabava

Opa, Natalija v čedalje bolj seksi krpicah!

T.P.
23. 5. 2013, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ponavadi je tako, da dekleta v mladih letih rada pokažejo svoje obline, kasneje pa se raje malce bolj zakrijejo. Pri Nataliji pa je ravno obratno. Danes se veliko lažje razgali kot v mladosti.

Tibor Golob

Letošnje leto je za priljubljeno slovensko pevko Natalijo Verboten oz. Natalijo Nacionale, kot so jo mediji radi poimenovali, v marsikaterem smislu prelomno.

Natalija nam je na neposredna vprašanja  – zakaj se čedalje raje in pogosteje fotografira v seksi krpicah, zakaj pred desetimi leti ne bi oblekla mini krila, ali ima zaradi finančne krize novo službo,... odgovorila iskreno, brez dlake na jeziku.

Ko je pred devetnajstimi leti prvič stopila na oder in se je pričela njena uspešna glasbeno - voditeljska zgodba, si verjetno ni niti predstavljala, kako lepa kariera se ji obeta. Prihodnje leto bo torej praznovala dvajset let, odkar je prvič stopila na oder in zapela – zanimalo nas je, ali ob tem lepem jubileju pripravlja kakšne posebne načrte. ''Glede na to, da letos mineva tudi 10 let, odkar sem s skladbo 'Na pol poti' zmagala na festivalu Slovenska popevka, bomo najprej pripravili presenečenje, ki bo povezano s tem. To bo obenem začetek mojega delovnega praznovanja pevske dvajsetletke, ki se bo dogajalo seveda pretežno prihodnje leto na odrih po vsej Sloveniji,'' razlaga vedno energična in nasmejana pevka ter z iskricami navdušenja  v očeh dodaja: ''Ponosna in vesela sem, da me po vseh teh letih prepevanja ljudje še vedno radi poslušajo in obiskujejo moje nastope, saj sta prepevanje in vodenje po vsem tem času še vedno moji veliki ljubezni, ki ju obožujem!''

Na vprašanje, kdaj lahko pričakujemo kakšno novo skladbo, odgovarja: ''Kmalu, z ekipo delamo na tem s polno paro! Tudi s spremljevalnim bandom smo dodobra osvežili program, ki ga izvajamo – saj od 6 ur celovečernega skupnega nastopa na odru pojem kar dobre  4 ure, tako da smo odlično pripravljeni na vse poletne zabave, ki jih bomo igrali po vsej Sloveniji,'' razlaga ena izmed najbolj delavnih izvajalk v domovini.

Glede na to, da v zadnjem času v medijih lahko zasledimo fotografije, na katerih Natalija pozira v zapeljivem spodnjem perilu in seksi bikiniju, česar v začetku njene kariere nismo zasledili, smo jo povprašali, kako komentira govorice, da to počne zaradi samopromocije oziroma zmanjšanega povpraševanja po njenih nastopih. V odgovor se je najprej od srca zasmejala in, kot je izgledalo, vajena provokativnih vprašanj pojasnila: ''Žal vas moram razočarati, še vedno veliko nastopam. Gre za promocijske fotografije za wellness & spa Oaza Miru iz Maribora  ter center za oblikovanje telesa Linea Snella iz Maribora. Oba centra sta me najela kot prepoznavni obraz in glede na njihovo dejavnost bi se težko fotografirala oblečena do vratu. Pa tudi s samopodobo in samozavestjo po tridesetem letu, sploh pa po porodu, nimam več težav – v svoji koži se zdaj počutim odlično. Pred dopolnjenim tridesetim letom starosti sem si marsikateri kompleks v svoji glavi naredila čisto po nepotrebnem – takrat niti mini krila ne bi oblekla, ker sem mislila, da imam krive noge in ne vem, kaj še vse... Z leti pa so se stvari v moji glavi postavile na svoje mesto, ugotovila sem, da sem čisto normalna ženska s čisto normalnimi nogami (smeh)...'' Šestintridesetletna pevka, ki – moramo priznati - izgleda vsako leto bolje, za konec še hudomušno pribije: ''Ne vem, zakaj se ne bi fotografirala v bikinkah, dokler sem še mlada in se še lahko!''

Zanimalo nas je tudi, kako komentira govorice, da ji gre zaradi finančne krize menda tako slabo, da ima poleg petja celo novo službo, v kateri svojim 'konkurentom' iz držav bivše Jugoslavije pomaga pri prepoznavnosti v Sloveniji. ''Ta je pa dobra,'' je presenečena Natalija. »Z možem Dejanom v sklopu najinega podjetja Bumerang že nekaj let uspešno organizirava prireditve odprtega in zaprtega tipa (od največjih do najmanjših), poleg tega se v podjetju ukvarjamo tudi s profesionalnim ozvočevanjem, razsvetljavo, postavitvijo aluminijastih konstrukcij, odrov, streh, šotorov, video projekcij,… in prav tako Bumerang skrbi za mojo glasbeno pot, kot tudi za PR in stike z javnostjo. Naše dobro delo na tem področju je marsikdo opazil in nam predlagal, da bi skrbeli tudi zanj oz. za njihovo podjetje. Zaradi tega sva se odločila, da z letošnjim letom še razširimo svoje dejavnosti in prevzameva piar in stike z javnostjo tudi še za druge izvajalce in podjetja,« je priznala že od nekdaj izredno delovna pevka. »Naš moto je, da ima naše delo bumerang učinek. Torej, da ste tako zadovoljni s kvaliteto našega dela, da nas najamete znova in znova. Torej se vedno vračamo. (smeh)« Natalija je tako v sklopu podjetja za piar in stike z javnostmi  prevzela znana imena, kot so Jelena Rozga, Neda Ukraden, Ivan Zak, Dražen Zečić, z ostalimi so še v dogovorih. »Pri večini njihovih koncertov v Sloveniji najin Bumerang že kar nekaj časa skrbi za ozvočenje, razsvetljavo ter druge tehnične zadeve. Z menedžerjem teh izvajalcev v Sloveniji smo tako v uspešnem dolgoletnem sodelovanju našli skupno pot še v PR-ju. Na srečo je dela vedno več, tudi na mojem glasbenem področju, zato se ne pritožujem in z veseljem ter pridno delam. In naša ekipa se lepo širi, tako da upamo, da bomo lahko odprli še kakšna nova delovna mesta,« razlaga priljubljena pevka, ki je obenem tudi uspešna poslovna ženska.