Zabava

Princ zaradi striptiza v Las Vegasu spi zastonj

M.V.
7. 3. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je princ Harry z afero v lanskem poletju, ko so ga golega ujeli z neznano blondinko, razjezil britanski dvor, je močno razveselil lastnika hotela. Zaradi reklame mu posel cveti kot nikoli!

Princ Harry je vedno veljal za sproščenega in zgovornega mladeniča, a na britanskem dvoru so še danes jezni zaradi afere, ki jo je zakuhal lani poleti v Las Vegasu. 28-letnik se je tja odpravil tik pred začetkom misije v Afganistanu in so po mnenju dal kanček preveč duška. V javnost so pricurljale fotografije na katerih goli Harry objema svetlolaso neznanko in povzročile škandal, ki ga kraljica Elizabeta še lep čas ne bo pozabila.

Harry je hotelu nenamerno naredil izvrstno reklamo.

Harry v Vegas na zastonj dopust

Pozabil pa ga ni tudi Steve Wynn, lastnik hotela v katerem je bival razuzdani princ. Od objave spornih fotografij mu je namreč priljubljenost tako zrasla, da je ves čas polno zaseden. Zato se je Wynn odločil, da  Harryju do konca življenja nudi zastonj bivanje v hotelu in potrebno zaščito. V prinčevo dobro pa  je Harryju svetoval, da v prihodnje bolje premisli, kako se obnaša na počitnicah.

##IMAGE-21526##