Zabava

Beverly Hills, 90120: kje so sedaj?

J.P.
7. 3. 2013, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Obrazi, ki so zaznamovali najstniška leta mnogih, so danes uspešni, zopet drugi daleč od tega.

Jennie Garth, ki je igrala svetlolaso Kelly Taylor, se je od takrat pojavila v »What I Like About You« ob Amandi Bynes in v več TV filmih. Nedavno se je pojavila tudi v najnovejši inkarnaciji serije, ki jo je proslavila. Jason Priestley oziroma Brandon Walsh je nastopil v serijah »Tru Calling« in »Call Me Fitz«, pojavil pa se je tudi v epizodi »How I Met Your Mother«. Kmalu se vrača na velika platna s psihološkim trilerjem »Snap«.

Tori Spelling je postala zvezdnica resničnostnih šovov, v katerih se je pojavila s svojim možem Deanom McDermottom. Na Beverly Hills se je kot Donna Martin vrnila za dve epizode leta 2009. Ian Ziering se je po vlogi Steva Sandersa pojavil še v nekaj serijah in filmih. Leta 2007 je tekmoval v »Dancing with the Stars«, v 2012 pa je imel manjšo vlogo v »That's My Boy« Adama Sandlerja.

Brian Austin Green, znan tudi kot David Silver, je nastopil v »Smallville«, »Desperate Housewives« in »Happy Endings«. Igral je tudi v »Wedding Band«, z ženo Megan Fox pa vzgajata dva otroka. Tiffani Thiessen, ki je igrala Valerie Malone, je nastopila v seriji »White Collar«. Luke Perry je lani nastopil v seriji »Boody of Proof«, »Raising Hope« in »Community«. V ognju naj bi imel še nekaj projektov. Shannen Doherty oziroma Brenda Walsh je po »Beverly Hills, 90210« nastopila še v »Charmed« in šovu »Shannen Says«. Na Beverly Hills se je vrnila za osem epizod med leti 2008 in 2009.

Joe E. Tata oziroma Nat Bussichio je nastopil v eni epizodi »Charmed«, v letu 2008 pa se je za tri epizode vrnil v posodobljeno inačico Beverly Hills. Po Andreji Zuckerman je Gabrielle Carteris za kratek čas vodila pogovorno oddajo »Gabrielle«. Od takrat se je pojavila v epizodah »Criminal Minds«, »The Event« in »Make It or Break It.«