Slovenija

Dobra vila bi rada postala mamica

7. 3. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Maja Debelak, bolj znana kot Dobra vila - Maja, ki navdušuje s svojimi knjigami, predvsem pa s pozitivnim pogledom na življenje, je izdala še eno knjižno uspešnico Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja.

##IMAGE-21534##

Svoje znanje deli Maja na predavanjih, individualnih svetovanjih in motivacijskih predavanjih za podjetja. Na spletnem portalu Facebook je v zelo kratkem času pridobila več kot 80.000 članov. Piše odmevne kolumne za Lady in pisala je Zaupne besede za revijo Antena. Izdala je Vilinske karte − Metuljčice. 
Dobra Vila - Maja je avtorica knjižne uspešnice Čarobnost življenja in Iz uma v srce. Po knjižnem prvencu je izdala tudi motivacijski CD Čarobnost življenja.
Velik uspeh je doživel tudi njen CD Ljubezen − Kako ustvariti pravega partnerja. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuletki.

Dobra vila - Maja je skozi 19-letno spoznavanje in zaznavanje življenjskih situacij prišla do čarobnih odkritij o ljubezni, ki jih razkriva v svoji knjigi Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja. "Vas zanima, kako spremeniti svoj partnerski odnos? Se vam poraja vprašanje, kako pritegniti svojo sorodno dušo? Kako preseči vlogo žrtve in postati kreator svoje sreče? Se nenehno sprašujete, kako najti ljubezen do sebe in kako določene stvari spremeniti? Se želite znebiti ljubosumja? Se vam poraja vprašanje, kako se imeti rad in kako začeti srce res poslušati?," so vprašanja, ki si jih zastavljamo skoraj vsak dan. Maja pravi, da se v knjigi, ki je že doživela ponatis, skrivajo vsi odgovori. Predvsem pa nas Dobra vila - Maja z vsako besedo v knjigi vzpodbuja k akciji, saj brez nič ni nič.

In tako je bilo tudi na predstavitvi knjige. Maja ja napolnila vse tri dvorane hotela Mons, obiskovalci ter številni obrazi iz sveta slovenske estrade pa so z navdušenjem spremljali njeno predavanje in življenjsko zgodbo! Dobra vila je ob tem predstavila tudi svojo vizijo, in sicer, da si želi napisati še knjige za otroke in najstnike, idej za nove knjige pa ji, kot pravi, ne manjka. Seveda pa v njej tli še življenjska želja - želi postati mamica! Glede na njeno voljo in notranjo moč ji bo uspelo tudi to poslanstvo.