Zabava

Kate izdala, da pričakuje deklico!

M.V.
6. 3. 2013, 16.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vojvodinja Catherine očitno težko obdrži zase skrivnosti. Potem ko je pred časom nehote izdala ime psička, ki ji ga je podaril William, se ji je zdaj zareklo še okoli spola otroka, ki ga nosi.

Kraljevi par naj bi julija dobil deklico! Kljub nosečnosti se Kate Middleton še vedno udeležuje različnih dogodkih, pred dnevi pa se ji je na odprtju šole v pristaniškem mestu Grimsby zarekel spol otroka, ki ga pričakuje. Od zbranih ljudi je prejela ogromno daril, neka gospa pa ji je namesto rož prinesla medvedka, ki je nosečo vjovodinjo tako prijetno presenetil, da je nehote izdala spol svojega otroka. »Hvala, shranila ga bom za svojo h... Za otroka,« se je hitro popravila Kate, a je bilo že prepozno.

Julija bo kraljevi par dobil deklico!

Zareklo se ji je

Sandra Cook, ena od obiskovalk je spremljala Kate in pogovor z gospo in ujela njen trenutek nepazljivosti. »Skoraj bi se zagovorili. Hoteli ste reči hčerko, kajne,« jo je podražila, Catherine pa ji je odvrnila, da spol otroka še ni znan in tudi če bi bil, ga z Williamom ne želita izdati. Vseskozi je ostala mirna in nasmejana, očividci pa so za angleške medije povedali, da so prepričani, da bo Kate julija rodila deklico. To ni prvič, da se je postavna temnolaska zagovorila, pred časom je namreč nehote izdala tudi ime psička, ki ji ga je podaril princ William.

##IMAGE-21513##