Zabava

Kakšno je zlato pravilo Ivane Banfič?

A.M.
6. 3. 2013, 12.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po izidu singla Zlatno pravilo Ivana Banfić dela s polno paro. Zadovoljna z uspehom aktualne skladbe se je odločila zanjo posneti tudi video spot, katerega režiser je Alen Kuščar.

"Video spot smo v Varaždinu, Zagrebu in na Reki. Uživala sem v sodelovanju s pozitivno in veselo ekipo mladih enuziastov-umetnikov. Za nekatere dele spota sem jim dala svoje slike iz otroštva. Gre za najbolj čustven spot v moji dosedanji karieri, zdi se mi celo malce šokanten," je o novem video izdelku dejala priljubljena hrvaška pevka Ivana Banfić.

Snemanje je potekalo na treh lokacijah na Hrvaškem, saj so želeli najti posebne kotičke, ki bi se kar najbolje ujemali s tematiko samega spota. Prvič v karieri pa je Ivana skozi fotografije pokazala, kako je izgledalo njeno otroštvo. "To izredno čustveno skladbo smo želeli podkrepiti z  Ivaninimi fotografijami iz otroštva. Izjemna ekipa je z dobro voljo olajšala delo in samo snemanje, tako da so za nami eni lepših delovnih dni in nedvomno izredno pozitivna izkušnja," je o snemanju spota povedal režiser Alen Kuščar.