Zabava

Mazejevi naj bi po življenju stregel Nemec

M.V.
5. 3. 2013, 13.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tina Maze je bila zadnje dni zaradi groženj, ki jih je prejela pred dnevi, ves čas obkrožena z varnostniki in policisti, slednji pa naj bi bili že na sledi storitelja, ki je menda Nemec.

Tina Maze lahko spet mirno diha, po grožnjah, ki jih je prejela pred dnevi jo namreč na vsakem koraku spremljajo varnostniki, nemška policija pa je menda že prišla na sled storilcu, ki je naši smučarki grozil preko elektronske pošte. Kršilca zakona čaka pripor in psihiatrično zdravljenje, Mazejeva pa je kljub stresu priznala, da se tako varno še nikoli ni počutila. »What doesn't kill you makes you stronger (Kar te ne ubije, te okrepi)!« je komentirala.

Policisti so na sledi storilcu.

V nos jim grejo njeni uspehi

Nemški policisti so grožnje vzeli resno in kot poročajo nemški mediji, naj bi bili tik pred tem, da storilca aretirajo. Slednji je grožnje pred dnevi menda poslal na naslov organizacijskega komiteja, smučarka pa je povedala, da sporočil sama ni videla, a je prepričana, da je do tega prišlo zato, ker gredo nekaterim ljudem v nos njeni uspehi in dodala, da na njo njihova igrica, kot jo je poimenovala, ni delovala. Vseeno si ekipa Amaze želi več miru na treningih saj vsaka taka stvar lahko vpliva na Tinino psihično pripravljenost.

##IMAGE-21450##