Zabava

Hrvaški pevec se je pijan spravil na policista

M.V.
5. 3. 2013, 13.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jasmin Stavros se je v začetku leta odpravil na smučanje v priljubljeno smučarsko letovišče Kronplatz, kjer so ga pijanega ustavili policisti. Razjezil se je nanje in se verbalno znesel nad njimi.

Jasmin Stavros je strasten smučar, zato ni presenetljivo dejstvo, da se je v začetku leta odpravil na dopust v priljubljeno smučarsko letovišlče Kronplatz, kjer pa ni le smučal. V mrazu prija tudi kapljica rujnega, v Jasminovem primeru pa jih je bilo kar nekaj več, saj je 9. januarja s svojim avtomobilom končal v eenm od jarkov. Ko so na prizorišče nesreče prispeli italijanski policaji, jih je hrvaški pevec začel žalit, poleg tega naj ne bi pristal na alkotest, poroča hrvaški spletni portal dnevnik.hr.

Odvzeli so mu avto in vozniško dovoljenje

Ko so ga predstavniki zakona le prepričali v to, da je sodeloval, so mu v krvi namerili kar 2,5 promila alkohola, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje, njegov poškodovani avto pa so zaplenili in ga bodo prodali na dražbi. Stavros je kar trikrat prekoračil dovoljeno vsebnost alkohola v krvi, zato ga čaka tudi denarna kazen v višini med 3 in 9 tisoč evrov, iz svojega žepa bo moral poravnati tudi stroške sodnega postopka.

Nesreče ne komentira

Hrvaški mediji so za komentar prosili tudi Jasmina, ki se na njihova vprašanja ni odzval, njegov menedžer Branko Pajić pa je za dnevnik.hr povedal, da bo Stavros vsaj še teden dni ostal v Italiji, v centru za bolne otroke, kjer se posveča svoji duhovni rasti. Prometne nesreče v Italiji ni komentiral, saj je novinarjem zatrdil, da o tem ne ve ničesar.  

##IMAGE-21442##