Zabava

So tudi Slovenke Balkanke?

K.Š.
6. 3. 2013, 07.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ob dnevu žena pevec Rusko Richie vsem dekletom posveča novo skladbo 'Balkanke'!

"Pesem Balkanke, ki govori o dekletih naše nekdanje skupne države, je nastala povsem naključno ter glede na trenutno situacijo. Menim, da ni pomembno, kdo in kaj si, koliko imaš kilogramov, če si črn ali bel ... Najbolj idealno bi bilo, če bi vsi imeli tisto, kar si želimo. A če bi bilo tako, naš vsakdanji svet verjetno ne bi bil več zanimiv, saj bi bilo vse dosegljivo ...

Po štirih letih ustvarjanja, nastopanja po Sloveniji in izven, sodelovanja z znanimi domačimi in tujimi glasbeniki (med drugim je Rusko Richie posnel duet zDraženom Žerićem – ŽeroRusko Richie kmalu izdaja svoj drugi album. Prihajajoči album napoveduje novi single 'Balkanke'!

Kar pa je dosegljivo, ne glede na to kakšni smo, so najlepša dekleta v naši okolici! Zato sem jim posvetil novo skladbo Balkanke. Nenazadnje nas vse združuje ljubezen in glasba, saj ob dobri glasbi vsaj za trenutek pozabimo vse slabo in se sprostimo,"

ob izidu novega singla pravi Rusko Richie. 

Pod avtorstvo skladbe 'Balkanke' se podpisuje Rusko Richie, pri nastanku skladbe pa so sodelovali številni znani obrazi domače in tuje glasbene scene: Ivana Selakov (spremljevalni vokal), Željko Zuber (bas kitara), Miha Meglič (kitara), Miha Gorše (klaviature) ter Roman Ratej (bobni). Skladbo so posneli v studiu Apollo Music (Željko Mladenović), Cveto Polak pa je poskrbel za celotno organizacijo.