Zabava

Tokrat melodični

K.Š.
2. 10. 2012, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tide se še pred izdajo novega, četrtega albuma, ki nosi temu primerno tudi naslov no.4, predstavljajo z novim singlom. Tokrat je to baladna rock pesem Believe.

Zakaj izbor skladbe Believe? »Po napovedi četrtega albuma z udarno in uporniško Riot act smo se ob izidu novega albuma odločili za bolj melodično skladbo Believe. Skladba govori o človeku, ki se je izgubil v svetu brez vrednot in morale, o iskanju vere in samega sebe . V težkih časih moramo ponovno verjeti v ljubezen, ki jo lahko vsak dan dajemo in prejemamo,« je ob priložnosti spregovoril Kevin Koradin, avtor, pevec, kitarist in vodja skupine.

Samo po sebi se nam tokrat tudi zastavlja vprašanje, ali bodo Tide, ki so danes zrelejši in bolj prepričani vase, kot kdajkoli v osemletnem delovanju, uspeli ponoviti ali celo preseči uspeh singla Waiting For The Rain? Nasprotno, fantje iz skupine TIDE se s tem ne obremenjujejo, napovedujejo pa, da boste, v kolikor ste ljubitelji iskenih rockerskih balad, v Believe brez dvoma uživali in jo takoj vzeli za svojo. 

Album no.4 bodo v četrtek 15.11.2012 z gosti ob 21.uri predstavili v K.UD. France Prešeren, na prodajne police pa album prihaja že konec oktobra. Še pred tem jih boste lahko videli ob bok Elvis Jackson na velikem študentskem koncertu Gremo na prvi rok, ki je na prostem v Mariboru napovedan za 9.oktobra 2012.

##IMAGE-15239##

Tide so pesem Believe za najbolj zveste privržence najprej predstavili na uradnem facebook profilu: http://www.facebook.com/tideband 

Za Believe bodo TIDE posneli tudi videospot, kar bo njihov že deseti uradni videospot. Videospot bo morda videti še pred promocijskim nastopom v KUD-u France Prešeren v Ljubljani.