Zabava

Ju poznate?

K.Š.
1. 10. 2012, 17.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Duo Karmin sestavljata zaročenca Amy Heideman in Nick Noonan, ki sta na spletu čisto prava zvezdnika. 26-letnika sta se srečala na univerzi v Bostonu.

Svojo prepoznavnost sta gradila tudi prek spleta, na portalu YouTube, kjer sta s priredbami znanih skladb dosegla več kot 200 milijonov ogledov.

Seveda niso dovolj le dobro odpete in zaigrane priredbe, temveč tudi pristnost, v kateri sta zaročenca čisto prava prvaka. Pred nekaj dnevi sta se vsem uporabnikom portala tudi zahvalila – seveda na čisto svoj način. 

Duo pa ne objavlja le priredb, temveč tudi pridno ustvarjata tudi avtorsko glasbo. Skladba Brokenhearted je mešanica kar nekaj popularnih zvrsti glasbe. Vsekakor lahko rečemo, da je uspešna plesna mešanica! Pesem se je v dvajsetem tednu zavihtela na visoko 16. mesto ameriške Billboard lestvice top 100, v Avstraliji, Veliki Britaniji in na Novi Zelandiji pa se skupina lahko pohvali z uvrstitvijo pesmi na lestvice top 10! Pesem so napisali Amy Heidemann, Nick Noonan, Claude Kelly, Emily Wright, Henry Walter, John Hill in Richard Head.