Zabava

Schwarzenegger ni imel samo ene ljubice

S.R.
1. 10. 2012, 13.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Legendarni mišičnjak Arnold Schwarzenegger je nedavno v pogovorni oddaji priznal, da služkinja, zaradi katere ga je zapustila žena nikakor ni bila edina ljubica.

Priznal je, da se je v času ko sta bila z Mario Shiver (zapustila ga je zaradi afere s služkinjo) zapletel v več afer, ki pa so, tako kot mnoge druge stvari v njegovem življenju ostale skrite. Sedaj pa je mišičnjak končno priznal, da tovrstno prikrivanje afer pred svetom in samim sabo morda ni bila najboljša odločitev za ljudi okoli njega.

Tako je Arnold v intervjuju priznal, da je želel pred svojo takrat nosečo ženo Mario prikriti operacijo srca, na katero je moral leta 1997. Poleg tega ji leta 2003, ko se je odločil za kandidaturo za guvernerja Kalifornije tega ni razkril skoraj vse do uradne objave, kar mu je Maria precej zamerila.

Kot omenjeno je Schwarzenegger priznal tudi, da je imel poleg s služkinjo Mildred Patricio Baeno še druge afere. Čeprav ni želel razkriti, koliko jih je bilo je priznal, da se je med drugim zapletel tudi s soigralko iz filma ''Red Sonja'' Brigitte Nielsen. To je bilo v času, ko se je že začel dobivati z Mario. Seveda je omenil tudi afero s služkinjo Patricio, ki mu je sina rodila le slab teden potem, ko sta z Mario dobila četrtega otroka Christopherja.

Baena je kljub aferi ostala pomočnica družine Schwarzenegger, pa tudi njen sin je bil včasih v hiši, le da Arnold sprva sploh ni vedel, da je otrok plod njune afere. Šele ko je bil star okoli sedem let je začel opažati, da mu je vse bolj podoben. Kot mnoge druge zadeve je Schwarzenegger tudi to prikrival pred vsemi in o tem ni govoril niti z Baeno. Kljub temu pa je takoj, ko mu je postalo jasno da je oče Baeninega sina Josepha pomočnici začel pošiljati več denarja. Pred ženo Mario je očetovstvo zankal vse do terapije pri zakonskem svetovalcu, ki p je prišla že prepozno. Arnold in Maria sta se namreč nekaj mesecev zatem razšla. Schwarzenegger je namreč takrat že pet ali šest let vedel, da ima nezakonskega otroka, afero s pomočnico pa še danes opisuje kot ''najbolj neumno stvar'', kar jo je kdajkoli storil, saj je neizmerno prizadela Mario in njune otroke.

Kljub vsem težavam je Arnold poskušal skozi življenje ostati pozitiven in ni dovolil, da ga napake obremenjujejo. Vse to in še več je zapisano v njegovi biografiji domiselno naslovljeni ''Total Recall'' (''Popolni spomin'') – po enem izmed bolj slavnih filmov legendarnega avstrijskega mišičnjaka.