Nogomet

Cristiano Ronaldo zaradi udarca nad oči na preiskavah

STA / S.R.
12. 11. 2012, 12.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Cristiano Ronaldo je moral zaradi udarca v glavo v noči na ponedeljek v bolnišnico na preiskave.

Na začetku tekme med Levantejem in Realom iz Madrida v Velencii (1:2) je Portugalca v levo obrv s komolcem zadel igralec domačih David Navarro. Krvavečemu Ronaldu so morali z nekaj šivi zašiti poškodbo, a je nadaljeval z igro ter tudi zadel.

Ronaldo je po vstopu na igrišče igral z obližem nad očesom, kljub temu je na zelo slabi in razmočeni igralni površini v 21. minuti goste povedel v vodstvo. V drugem polčasu ni igral in ga je nadomestil Raul Albiol. Trener Reala Jose Mourinho je pojasnil, da je Ronaldo "zelo slabo videl na obe očesi in zato ni mogel nadaljevati tekme."

Po zadetku Ronalda je izenačil Angel Luis Rodriguez Diaz (62.), kraljevemu klubu pa je novo zmago prinesel 20-letni Alvaro Morata (84.), ki je v igro vstopil s klopi. Real na tretje mestu lige s 23 točkami in za vodilno Barcelono zaostaja za osem točk, Atletico iz Madrida pa je drugi (28), tri točke za Barcelono. Slednja je zmagala v gosteh pri ekipi Mallorce s 4:2, med strelci pa je bil tudi Lionel Messi, ki je zadel v 44. in 70. minuti.