Zvezde

Cavazza zaradi noge ob dober honorar

M.T. / Lady
6. 2. 2015, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Poškodba Sebastiana Cavazze je ni zagodla le slovenski Drami in predstavi Iliada, ampak tudi novi televizijski komični nanizanki Ena žlahtna štorija. Gre za romantično komedijo, ki nastaja pod okriljem produkcijske hiše Mangart in jo bodo predvajali na Planet TV. A še preden so jo začeli snemati, so bili primorani zamenjati glavnega igralca, saj si je že izbrani Sebastian zlomil nogo.

Arhiv Lady / Planet TV

Nesrečnega igralca je poškodba zelo drago stala, saj je ostal še brez te pomembne vloge, kljub začetnim zapletom pa jim je na koncu le uspelo najti ustrezno zamenjavo.

Navihana serija, ki poteka v Brdih in govori o ljubezni, vinu ter spletkah, je precej tipična slovenska romantična komedija. Gre predvsem za preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva: zavist, zahrbtnost, pohlep, ljubezen, pomoč v sili, nezaupanje do tujcev in še bi lahko naštevali. Za smeh bodo poskrbeli sami prekaljeni igralski mački, pa tudi kakšen svež obraz se bo znašel med njimi.

V Lady kot prvi razkrivamo imena igralcev Ene žlahtne štorije, ki je v svoje vrste zvabila Vesno Pernarčič, Ano Dolinar, Medeo Novak, Ajdo Smrekar, Janeza Starino, Matjaža Javšnika, Ranka Babića, Staneta Tomazina, Vojka Belšaka. Poleg omenjenih imen se bodo v hudomušni nanizanki pojavili še Kristjan Guček, Primož Forte, Maja Blagovič, Franko Korošec, Milan Vodopivec in Alenka Kozolc, ki je zaslovela v televizijski seriji TV Dober dan. Celotna zasedba želi nesojenemu sodelavcu Sebastianu, da bi se čim prej pozdravil in se jim morda pridružil že v naslednji sezoni.