Spor med ljubimcema

V Celovcu se nista razšla kot prijatelja

A.Z.
29. 6. 2023, 08.48
Posodobljeno: 29. 6. 2023, 08.50
Deli članek:

Ko dva partnerja ne vidita več skupne prihodnosti, lahko postane zelo vroče in glasno. To sta ponovno dokazala tudi fant in dekle iz Celovca, pri čemer je dobesedno po zraku letela tudi pločevina.

Profimedia
Slika je simbolična.

Ločitve ali prekinitve »sodelovanja« med pari so lahko zelo burne. V Celovcu se je 37-letni moški odločil, da bo dodatno zagrenil življenje nekdanji partnerki. Najprej ji je ukradel njeno vozilo, dan kasneje ga je v prometni nesreči razbil, zdaj pa za njih poizveduje tudi policija.

Zamera pri prekinitvi razmerja je bila očitno zelo velika, nerazčiščenih računov pa je ostalo za celo vrečo. Zato je očitno moški nekdanjemu dekletu iz njenega stanovanja ukradel avtomobilske ključe in se zapeljal v lepšo prihodnost. A daleč ni prišel, saj je že naslednjo noč v Celovcu razbil njen avtomobil ko je trčil v prometni znak in se prevrnil na streho.

Udarec ga je očitno še bolj zmedel in je, namesto da bi počakal na policiste in se pokesal, raje ubral drugačno taktiko. Urno jo je popihal z mesta nesreče in skrb za obsežno in ne poceni popravilo avtomobila očitno prepustil lastnici vozila.

Zaenkrat jeznega nekdanjega ljubimca policisti še niso izsledili.