Pop ikona

Madonna sporoča kritikom svojega videza: "Poglejte, kako srčkana sem zdaj!"

E. J.
21. 2. 2023, 15.24
Posodobljeno: 21. 2. 2023, 15.30
Deli članek:

Madonna se smeje "oteklini zaradi operacije" po kritikah njenega videza na letošnji podelitvi grammyjev.

Profimedia
Oteklina je splahnela in Madonna izgleda drugače.

Kdo je to dekle? To je Madonna, ki je pokazala svojo najnovejšo fotografijo in malo smisla za humor, potem ko je ves splet kritiziral njen videz na Grammyjih leta 2023. Madonna je na Twitterju delila novo fotografijo, na kateri strmi v kamero. Pop ikona je na sliki sproščeno oblečena, nosi strgane kavbojke, jakno in črno čepico z napisom "Spiritually Hungry", lase pa ima spete v kitke. "Poglej, kako srčkana sem zdaj, ko je oteklina zaradi operacije upadla. Lol," je Madonna tvitnila o svojem obrazu z jokajočimi in smejočimi se emojiji.

Na podelitvi grammyjev v začetku tega meseca je pevka predstavila Sama Smitha in Kim Petras za izvedbo njune z grammyjem nagrajene skladbe Unholy. Po televizijski oddaji je bil njen govor očitno zasenčen zaradi njenega videza, saj so ljudje na družbenih omrežjih delili svoja mnenja o tem, kako drugačna je videti v letu 2023, in zavrgli obtožbe o neuspešnih plastičnih operacijah, poroča Billboard.

Profimedia
Madonna na grammyjih.
Dva dni kasneje je Madonna vrnila kritike z objavo na Instagramu: "V čast mi je bilo predstaviti Kim Petras in Sama Smitha na podelitvi grammyjev," je zapisala. “Želela sem podeliti zadnjo nagrado, ki je bila album leta, vendar se mi je zdelo bolj pomembno, da predstavim prvo transžensko, ki je nastopila na Grammyjih – trenutek, ki ustvarja zgodovino!! Poleg tega je dobila grammyja!! Namesto da bi se osredotočili na to, kar sem povedala v svojem govoru, ki je govoril o zahvali za neustrašnost umetnikov, kot sta Sam in Kim – so se mnogi ljudje odločili govoriti samo o mojih fotografijah od blizu, ki jih je posnel s fotoaparatom z dolgim ​​objektivom novinarski fotograf, ki popači obraz komurkoli!! Spet sem ujeta v soj staranja in mizoginije, ki prežema svet, v katerem živimo. Svet, ki noče slaviti žensk, ki so dopolnile 45 let, in čuti potrebo, da jo kaznuje, če bo še naprej močne volje, delavna in pustolovska."

"Nikoli se nisem opravičila za nobeno od kreativnih odločitev, ki sem jih sprejela, niti za način svojega videza ali oblačenja in tudi ne bom začela," je dodala takrat.