v tem času?!

Putinovo hčerko "dobili" v Nemčiji. Neverjetno, kaj je počela

R.T.
25. 5. 2022, 20.41
Posodobljeno: 25. 5. 2022, 20.45
Deli članek:

Pomlajevanje v času vojne v Ukrajini.

Profimedia
Katherina se je ukvarjala z akrobatskim rock'n'rollom.

Medtem ko njen oče preliva kri v Ukrajini, se je Katerina Tikhonova odpravila v München, kjer se je podvrgla lepotnemu tretmaju, ki ga čisla tudi resničnostna zvezdnica svetovnega formata Kim Kardashian.

Beseda teče o tako imenovanem »vampirskem faceliftu«, kirurškim dvigom obraza za izboljšavo položaja spodaj ležečih mišičnih tkiv, kar naj bi botrovalo bolj mladostnemu in polnemu obrazu.

Profimedia
Katerina Tikhonova

Kar se tiče 35-letne hčerke ruskega predsednika Vladimirja Putina, so ji nemški strokovnjaki, poroča Daily Mail, ki se sklicuje na Bild, odstranili kri, jo procesirali in ji jo ponovno vbrizgali pod kožo. Vbrizgali naj bi ji tudi botoks ter hialuronsko kislino za »blaženje« gub na čelu ter ob ustih.

Navdušenka nad botoksom naj bi bila tudi Putinova domnevna ljubica, 39-letna Alina Kabajeva.

Kot smo poročali pred kratkim, je Rusinja v München redno zahajala zaradi svojega novega izbranca, 52-letnega Igorja Zelenskega, ki je še do nedavnega načeloval bavarskemu baletu. Pred tem je bila poročena z najmlajšim ruskim milijarderjem, 40-letnim Kirilom Šamalovom. Narazen naj bi šla leta 2017.

Katerina je najmlajša od dveh hčerka, ki sta se Putinu rodili v zakonu z nekdanjo rusko prvo damo Ljudmilo.

Putin je javno okaral Ruse, ki živijo na Zahodu. Očitno ne tudi svoje hčerke, ki se je, dokler ni postalo znano, kdo je njen oče, redno udeleževala mednarodnih plesnih tekmovanj.

Tikhonova ruske invazije na Ukrajino ni obsodila.