Predoziranje?

Kennedyjevo vnukinjo našli mrtvo, imela je zgolj 22 let

A.S.
2. 8. 2019, 09.07
Posodobljeno: 2. 8. 2019, 14.55
Deli članek:

Člani družine Kennedy so sporočili, da je Saoirse Kennedy Hill, sicer vnukinja Roberta F. Kennedyja, umrla v četrtek na družinskem posestvu v Hyannis Portu.

Facebook (osebni profil)
Saoirse Kennedy Hill

»Naša srca so zlomljena. Naše ljubljene Saoirse ni več. Njeno življenje je bilo polno upanja, obljub in ljubezni,« je povedala družina. 22-letnica je bila hčerka Courtney Kennedy Hill, ene od enajstih otrok pravosodnega ministra Roberta F. Kennedyja, znanega kot RFK, ter aktivistke za človeške pravice Ethel Kennedy, piše CNN. RFK je bil ubit med predsedniško kampanjo leta 1968, skoraj pet let po tem, ko je bil njegov brat John F. Kennedy ustreljen v Dallasu.

Saoirse je kot prostovoljka v Mehiki sodelovala pri spodbujanju gradnje šol v domačih skupnostih, borila se je tudi za pravice žensk, je povedala njena družina. Kot so poročali na Boston 25 News, policisti sumijo, da je umrla zaradi prevelikega odmerka mamil.

Kennedyjeva vnukinja je bila študentka na univerzi Boston College v Massachusettsu, pred leti pa je za dijaški časopis pisala o svojem boju z depresijo.