Romantika

Melania in Donald obedujeta skupaj ure in ure

R.T.
2. 4. 2019, 15.44
Posodobljeno: 2. 4. 2019, 15.53
Deli članek:

V nasprotju s tem, kar govorijo zlobni jeziki, naj bi Melania in Donald mnogo časa preživela skupaj.

Profimedia
Večino kakovostnega zakonskega časa prebijeta na intimnih večerjah.

Vse odkar je medijska luč posijala na zvezo med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in ameriško prvo damo Melanio Trump, prihaja do ugibanj o njuni domnevno nefunkcionalni zvezi. Se še spomnite posnetkov, ko skuša Donald ženo neuspešno prijeti za roko? Ali pa poročil, da sta na krovu predsedniškega letala dve televiziji, saj se ne moreta dogovoriti, kateri program bi gledala?

Profimedia
Sta Donald in Melania res dve ladji, ki plujeta ena mimo druge ...

Nova knjiga "Mar-a-Lago: za vrati moči v predsedniški palači Donalda Trumpa" izpod peresa Laurence Leamer, opisuje popolnoma drugačno podobo predsedniškega para, med njunimi pogostimi dopusti na Donaldovem posestvu v Floridi.

Zakonca naj bi namreč preživela ogromno časa na večerjah. "Tam sta tako dolgo, ostali ljudje odidejo, onadva pa sta še kar ... tam. Večerjata ure in ure," piše pisateljica v knjigi. "On rad sedi za majhno mizo, mizo za štiri osebe, tako da ljudje lahko pristopijo in pozdravijo, a da ni dovolj prostora za to, da bi jih povabil naj prisedejo." Zakonca Trump rada poklepetata s prijatelji in oboževalci, a prosti čas še raje preživita eden z drugim.

Profimedia
Donald in Melania Trump.

Knjiga Laurence Leamer pa ni edina, ki je prikazala intimno življenje prvega para v tej luči. Uslužbenec Bele hiše Cliff Sims je v knjigi "Ekipa gadov" zapisal, da je odnos predsednika in prve dame v popolnem nasprotju s tistim, kar meni javnost. Nek drug neimenovani uslužbenec Bele hiše pa je za ameriško televizijo CNN že pred časom povedal, da zakonca kakovosten čas preživljata predvsem ob večerjah. "Tale dva [Donald in Melania] bosta šla na večerjo in imela najbolj globoke pogovore. Sedela in govorila bosta ure in ure, dobesedno."