Mis Bumbum

VIDEO: Misice v ravs zaradi silikonskih zadnjic

R.T.
7. 11. 2018, 10.10
Posodobljeno: 7. 11. 2018, 10.24
Deli članek:

Na izboru za najlepšo brazilsko zadnjico se je zgodil incident.

Profimedia
Ravs misic.

Komisija je naslov najlepše zadnjice v Braziliji podelila 31-letni Ellen Santana. S tem se ni strinjala tekmovalka Aline Uva, ki je ob razglasitvi Mis Bumbum 2018 na odru uprizorila pravi ravs. 27-letni Uvi je ob razglasitvi zmagovalke na oči padel mrak. Sprehodila se je do Santane, zgrabila njeno pentljo in si jo nasilno prisvojila.

Profimedia
"Mja zadnjica je naravna, tvoja silikonska."

Uvo, ki je dobila največ glasov publike, je razjezila domneva, da je njena 110-centimetrska zadnjica naravna, medtem, ko zadnjice zmagovalke in njenih dveh spremljevalk nista. "Pentljo sem zgrabila, ker sem edina ženska, ki si res zasluži ta naslov," je medijem dejala razjarjena Uva. "Predstavljam naravno brazilsko rito in nihče mi tega ne more odvzeti. Tri ženske, ki so dobile največ glasov so vse umetne. Njihove zadnjice so čisti silikon. To je krivica," se je hudovala Uva.

Santana je bila zaradi incidenta, vrednega telenovele, čisto iz sebe. "Lahko mi vzame pentljo, a ne more mi vzeti naslova," je dejala. "Najbolj sem garala in zato si ta naslov zaslužim. Moja rit je najbolj čvrsta."

Profimedia
Mis Bumbum 2019

Tekmovanje za Mis Bumbum Brazilce zabava že od leta 2011, že drugo leto pa bo odprto za tekmovalke iz vsega sveta, ne le za Brazilke. Svetovni izbor Mis Bumbum se bo tako odvil maja 2019 v Moskvi.

"Vse dobre stvari se končajo," je dejal ustanovitelj izbora, novinar Cacau Oliver. "Sedaj bomo dovolili tekmovalkam iz vsega sveta, da tekmujejo za najbolj seksi zadnjico na svetu."