Nenavadno

Po treh dneh na letališču je umrl, ko je hotel domov

T.L.
30. 5. 2018, 13.37
Posodobljeno: 30. 5. 2018, 13.48
Deli članek:

Moški je najprej tri dni preživel na letališču, saj je izgubil letalsko karto, ko pa se je vendarle vkrcal na let domov, je moral zaradi spora letalo zapustiti.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

O nenavadnem smrtnem primeru poročajo iz turškega letališča Dalaman, enem od najbolj prometnih letališč v državi. Turški mediji poročajo, da je po padcu na letalsko stezo umrl 30-letni britanski državljan.

Ni povsem jasno, kaj vse se je dogajalo, jasno pa je, da je moški tri dni čakal na letališču na odhod domov, potem ko je izgubil letalsko karto. V torek se je okoli 15. ure po lokalnem času vkrcal na letalo, ki naj bi ga odpeljalo domov, vendar pa se je zapletel v spor s kabinskim osebjem, zato se je pilot odločil, da naj zaradi varnostnega tveganja zapusti letalo.

Osebje je nato skušalo moškega spraviti z letala, pri izhodu pa se je zgodila nesreča in moški je padel na letalsko stezo. Izgubil je zavest, reševalno vozilo ga je odpeljalo v bližnjo bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da ima zlomljenih nekaj reber. Očitno pa so bile poškodbe hujše, saj je kmalu zatem umrl.